Η «Συνοικία το όνειρο» υποδέχεται τον Μίκη

Η Ελλάδα σήμερα χαμηλώνει το βλέμμα και τραγουδάει! «Στο περιγιάλι το κρυφό», ο Γιώργος Σεφέρης, ο Γιάννης Ρίτσος, ο Οδυσσέας Ελύτης, ο Μανώλης Αναγνωστάκης, ο Τάσος Λειβαδίτης, η ελληνική ποίηση, το ελληνικό τραγούδι, ο ελληνικός πολιτισμός, συνοδεύουν νοερά μια μεγάλη μορφή  στο τελευταίο της μεγάλο ταξίδι.

Δεν χρειάζονται συστάσεις για τον Μίκη Θεοδωράκη. Ο Κόσμος της μουσικής  γνωρίζει και έχει, ήδη, τιμήσει, όπως του έπρεπε, το μεγαλύτερο όνομα, μαζί με τον Μάνο Χατζιδάκι, τη σπουδαία του προσωπικότητα.

Πέρα και πάνω από πολιτικές εκτιμήσεις ή αντιπαραθέσεις, η χώρα πενθεί ένα από τα πιο άξια παιδιά της.

Ο Δήμαρχος,  Σίμος Ρούσσος  και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλανδρίου, εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους  και τα συλλυπητήριά τους  στην οικογένεια του μεγάλου συνθέτη.

Ως ελάχιστη πρώτη ένδειξη τιμής, η αποψινή συναυλία UNDERGROUNDYOUTHORCHESTRA «AΠ΄ΤΗΝ ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ…ΚΗΠΟΥΣ ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ», είναι αφιερωμένη στον δικό μας, τον Παγκόσμιο Μίκη.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
Dimarxos_Roussos_2

Δήμος Χαλανδρίου: Αιφνίδια και προσχηματική η απόφαση του σωματείου εργαζομένων για αποχή από την εργασία στην καθαριότητα

Η αιφνίδια, αναιτιολόγητη και εντελώς προσχηματική απόφαση του σωματείου εργαζομένων να κηρύξει αποχή από την εργασία στην υπηρεσία Καθαριότητας το

Περισσότερα
Απρίλιος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930