Ψήφισμα του Δ.Σ. Χαλανδρίου για τη δίωξη της προέδρου της πανελλήνιας ομοσπονδίας γιατρών

Στην έκδοση ψηφίσματος, με το οποίο ζητά να σταματήσουν οι προκλητικές διώξεις συνδικαλιστών, προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου με αφορμή τη δίωξη της προέδρου της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) κ. Α. Ρέντζιου.

Το ψήφισμα, που πέρασε κατά πλειοψηφία, αναφέρει αναλυτικά:

Σήμερα [σημ.: 3 Φεβρουαρίου 2021] εστάλη, από την Αστυνομία, κλήση σε απολογία στην πρόεδρο της ΟΕΝΓΕ Α. Ρέντζιου, στα πλαίσια προκαταρκτικής εξέτασης για απεργιακή συγκέντρωση της Ομοσπονδίας, έξω από το υπ. Υγείας 5 μήνες πριν.

Η δίωξη της προέδρου της πανελλήνιας ομοσπονδίας των ιατρών, στην έναρξη του 3ου κύματος, την πρώτη μέρα ανόδου των διασωληνομένων, μετά τις αρχές Δεκέμβρη είναι, τουλάχιστον, καταδικαστέα!

Έρχεται μια μέρα μόλις μετά την κλήση σε απολογία σε φοιτητή του Φυσικού Αθήνας για πορεία των φοιτητικών συλλόγων Αθήνας πριν 15 μήνες!

Η ευθύνη της κυβέρνησης είναι ξεκάθαρη, καθώς μόνο με πολιτική εντολή εκκινούν διώξεις 5 και 15 μήνες μετά.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου απαιτεί:

► Να σταματήσουν τώρα οι προκλητικές διώξεις

► Να σταματήσει τώρα η λειτουργία του εργοστασίου κατασκευής διώξεων της ΕΛΑΣ σε συνδικαλιστές

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
Dimarxos_Roussos_2

Δήμος Χαλανδρίου: Αιφνίδια και προσχηματική η απόφαση του σωματείου εργαζομένων για αποχή από την εργασία στην καθαριότητα

Η αιφνίδια, αναιτιολόγητη και εντελώς προσχηματική απόφαση του σωματείου εργαζομένων να κηρύξει αποχή από την εργασία στην υπηρεσία Καθαριότητας το

Περισσότερα
Απρίλιος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930