Title Image

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ της προηγούμενης εβδομάδας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ της προηγούμενης εβδομάδας

Σε θερινό κινηματογράφο μεταμορφώθηκε τη Δευτέρα 15 Ιουλίου το θέατρο της Ρεματιάς στο πλαισιο του Athens Open Air Festival όπου προβλήθηκε η Βωβή ταινία SUNRISE( Η ΑΥΓΗ) του Μournaou με τη συνοδεία ζωντανης μουσικής των Sancho 003 ( Φώτης Σιώτας και Κώστας Παντελής).

Στις 17 Ιουλίου απολαύσαμε τους Mode Plagal σε αγαπημένους Jazz, Rock, blues και Funky ρυθμούς. Ενώ στις 18 Ιουλίου οι θεατές διασκέδασαν και συγκινήθηκαν στο μουσικό αφιέρωμα στον Πάνο Γεραμάνη με γνωστούς ερμηνευτές όπως ο Γεράσιμος Ανδρεάτος η Μαρία Σουλτάτου ο Λακης Χαλκιάς κ.α.

Την Παρασκευή στις 19 Ιουλίου ο Χρήστος Παπαδόπουλος παρουσίασε ένα πρόγραμμα με κλασσικά λαϊκά συνδυασμένα με  rock τραγούδια με τη συμβολή του Στέργιου Βόλα, του Λάμπρου Καρελά και της εξαιρετικής Ιώς Νικολάου. Στις 20 Ιουλίου ακολούθησε το αλληγορικό θεατρικό του Ναζίμ Χικμέτ  ” Η Γελάδα ” που καθήλωσε το κοινό.

Στις 21 και 22 Ιουλίου παρουσιάστηκε η πολυσυζητημένη θεατρική παράσταση ” Δον Ζουάν ” σε σκηνοθεσία  Θέμη Μουμουλίδη με πρωταγωνιστές τον Νίκο Κουρή τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μακη Παπαδημητρίου.

Το Φεστιβάλ συνεχίζεται….