Με χρώματα γέμισε η αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου Χαλανδρίου

Με χρώματα γέμισε η αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου Χαλανδρίου στο ειδικό σεμινάριο με την Σίσσυ Σακελλαρίδου.  

Την Παρασκευή 9 Νοέμβρη στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου ορόφου της οδού Παπάγου 7, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το ωριαίο σεμινάριο από την εξειδικευμένη color analyst Σίσσυ Σακελλαρίδου.

H Σίσσυ Σακελλαρίδου, ευδιάθετη ανέλυσε την σημασία των χρωμάτων και τον τρόπο που επηρεάζουν την ζωή μας με αναφορές σε διάσημους ζωγράφους και αρχιτέκτονες.  Μέσα από άγραφους κανόνες της μόδας εξήγησε τη σημασία της επιλογής των σωστών χρωμάτων στην καθημερινή ζωή του καθενός. Μίλησε επίσης  για την δύναμη της πρώτης εικόνας και την αξία της ανάδειξης της διαφορετικότητας μας.

Από το σεμινάριο φυσικά δεν έλειψαν μικρά μυστικά και συμβουλές ομορφιάς.

 

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
Birra apo psomi sto Xalandri_1

Μια ακόμα διεθνής διάκριση για τον Δήμο Χαλανδρίου – Στους 3 φιναλίστ της Ευρώπης, για τη δημιουργία μπίρας απο ψωμί και ψωμιού από μπίρα!

Σίμος Ρούσσος, Δήμαρχος Χαλανδρίου: «Σπουδαία αναγνώριση» – «Το Χαλάνδρι συμμετέχει σε πάνω από 30 ευρωπαϊκά προγράμματα» – «Αλλάζει σταθερά παρά

Περισσότερα
Απρίλιος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930