Title Image

Voucher για τους Παιδικούς Σταθμούς: Η ΕΕΤΑΑ ανακοίνωσε τους προσωρινούς πίνακες ωφελουμένων

Voucher για τους Παιδικούς Σταθμούς: Η ΕΕΤΑΑ ανακοίνωσε τους προσωρινούς πίνακες ωφελουμένων

Ενημερώνουμε ότι οι προσωρινοί πίνακες των ωφελουμένων για τη χορήγηση voucher για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς ανακοινώθηκαν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να εισέλθουν με τους κωδικούς taxisnet.

Οι ενστάσεις επί των προσωρινών αποτελεσμάτων με πλήρη και ελλιπή αίτηση- δικαιολογητικά μπορούν να υποβληθούν μόνο ηλεκτρονικά στην εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ («Ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων»), με την επισύναψη όλων των συμπληρωματικών δικαιολογητικών σε αρχείο PDF, από σήμερα Τετάρτη 7 Αυγούστου έως  τις 9 Αυγούστου 2024, στις 23:59.

Στην ένσταση θα πρέπει να αναφέρεται ρητά ο λόγος για τον οποίο αυτή υποβάλλεται, και θα πρέπει να συνοδεύεται από το/τα απαιτούμενο/α δικαιολογητικό/ά σε μορφή PDF.

Ενστάσεις ασαφείς ή υποβολή δικαιολογητικών χωρίς έντυπο ηλεκτρονικής ένστασης, που θα υποβληθούν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, χωρίς την προαναφερόμενη διαδικασία ή μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, θα απορρίπτονται και δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Όλοι οι αιτούντες/αιτούσες, δύνανται να υποβάλλουν ένσταση, ακόμα και στην περίπτωση που δεν έχει οριστικοποιηθεί η αίτησή τους.

Σημειώνουμε ότι η Ειδική Διαπαραταξιακή Επιτροπή Επιλογής Βρεφών και Νηπίων του Δήμου Χαλανδρίου, που συγκροτήθηκε με την υπ’ αριθμ.139/2024 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (ΑΔΑ:94ΘΞΩΗΔ-3ΥΨ), ενέκρινε κατά τη συνεδρίασή της, στις 30-7-2024 τους παρακάτω προσωρινούς πίνακες κατάταξης των πλήρων εμπρόθεσμων αιτήσεων του Δήμου Χαλανδρίου για εγγραφές βρεφών και νηπίων, με βάση τη μοριοδότηση (Ανακοίνωση Απόφασης 107/2024 του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλανδρίου ΑΔΑ:6Γ07ΩΗΔ-ΡΩ7).

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΘΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΝΕΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ VOUCHER ΤΗΣ Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ.