Title Image

Εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς – Προσωρινοί πίνακες κατάταξης βρεφών και νηπίων

paidikos_stathmos4

Εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς – Προσωρινοί πίνακες κατάταξης βρεφών και νηπίων

Η Ειδική Διαπαραταξιακή Επιτροπή Επιλογής Βρεφών και Νηπίων του Δήμου Χαλανδρίου, που συγκροτήθηκε με την υπ’ αριθμ.139/2024 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (ΑΔΑ:94ΘΞΩΗΔ-3ΥΨ), ενέκρινε κατά τη συνεδρίασή της, στις 30-7-2024 τους παρακάτω προσωρινούς πίνακες κατάταξης των πλήρων εμπρόθεσμων αιτήσεων του Δήμου Χαλανδρίου για εγγραφές βρεφών και νηπίων, με βάση τη μοριοδότηση (Ανακοίνωση Απόφασης 107/2024 του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλανδρίου ΑΔΑ:6Γ07ΩΗΔ-ΡΩ7).

Η αναγραφόμενη δυναμικότητα των σταθμών έχει προσδιοριστεί με την υπ’ αριθμ.106/2024 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλανδρίου (ΑΔΑ:ΡΠΔΕΩΗΔ-Μ45). Κατά την οριστική επιλογή θα συνεκτιμηθούν και τα προβλεπόμενα από το νόμο κοινωνικά κριτήρια.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΘΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΝΕΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ VOUCHER ΤΗΣ Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Παρακαλούνται οι γονείς, όταν λάβουν το οριστικό  VOUCHER,  να το αποστείλουν ηλεκτρονικά με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Σταθμού της 1ης επιλογής τους, με απαραίτητη την κοινοποίηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Δ/νσης Προσχολικής Αγωγής μέχρι και την 27η Αυγούστου 2024. Επίσης, οι γονείς που δεν επιθυμούν την εγγραφή των παιδιών τους σε κάποιο βρεφονηπιακό σταθμό, να αποστείλουν σχετικό email στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Προσχολικής Αγωγής (preschooledu@halandri.gr).

Επισημαίνεται ότι η αποστολή voucher δεν αποτελεί κατοχύρωση θέσης. Εάν η σειρά υποψήφιων βρεφών – νηπίων στον πίνακα κατάταξης υπερβαίνει τη δυναμικότητα του σταθμού της 1ης επιλογής τους, θα εξεταστεί η δυνατότητα να εξυπηρετηθούν σε κενές θέσεις άλλων σταθμών της επιλογής τους.

Παρακάτω σας παραθέτουμε τα mail των Βρεφονηπιακών-Παιδικών Σταθμών  και της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής:


ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
MAIL
1o ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

(ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ)

preschooledu1@halandri.gr
3oΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

(ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ)

preschooledu3@halandri.gr
4oΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

(ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ)

preschooledu4@halandri.gr
5ο ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

(ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ)

preschooledu5@halandri.gr
6οΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

(ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ)

preschooledu6@halandri.gr
7οΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

(ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ)

preschooledu7@halandri.gr
8οΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

(ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ)

preschooledu8@halandri.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ preschooledu@halandri.gr

 Δείτε τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης βρεφών και νηπίων ΕΔΩ.