Title Image

Υπέροχη μουσική συνάντηση στο 6ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Τρίτης Ηλικίας του Δήμου

xorodia 3hs ilikias24_1

Υπέροχη μουσική συνάντηση στο 6ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Τρίτης Ηλικίας του Δήμου

Τέσσερις υπέροχες χορωδίες συναντήθηκαν, την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024, στο Θέατρο Ρεματιάς, στο 6ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Τρίτης Ηλικίας που διοργάνωσε ο Δήμος Χαλανδρίου, και κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων, ερμηνεύοντας πολυαγαπημένα τραγούδια των σπουδαίων συνθετών μας, Θάνου Μικρούτσικου, Γιάννη Μαρκόπουλου και Νότη Μαυρουδή.

Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Χριστίνα Μαχαίρα ευχαρίστησε όλες και όλους τους συμμετέχοντες, σημειώνοντας: «Πάντα συγκινούμαι με το Φεστιβάλ Χορωδιών Τρίτης Ηλικίας. Οι άνθρωποι που συμμετέχουν, χαίρονται, απολαμβάνουν τη μουσική και μας δίνουν χαρά και ελπίδα, επιβεβαιώνοντας ότι η μουσική δεν έχει ηλικία. Ευχαριστώ πολύ όλες και όλους όσοι συμμετείχαν στο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Δήμου, τη μαέστρο μας Ρία Θεοδώρου που το εμπνεύστηκε και το οργανώνει κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία και τους εργαζόμενους του Δήμου που συνέβαλαν στην επιτυχή υλοποίησή του».

Στο 6ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Τρίτης Ηλικίας του Δήμου Χαλανδρίου συμμετείχαν οι χορωδίες:

Χορωδία των ΚΑΠΗ Δήμου Θήβας – Βαγίων, υπό τη διεύθυνση του Κωνσταντίνου Δέδε, που τους συνόδευσε στο πιάνο.

Χορωδία των ΚΑΠΗ Δήμου Βύρωνα, υπό τη διεύθυνση της Παναγιώτας Σανγβινάτσου που τους συνόδευσε στο πιάνο.

Χορωδία Ενηλίκων Δήμου Παλλήνης, υπό τη διεύθυνση του Αλέξανδρου Στουπάκη. Τη χορωδία συνόδευσαν:
Ακορντεόν – Κώστας Βλαχούτσος
Κιθάρα: Γιώργος Ανθίμου
Κρουστά: Αντώνης Παρασκευουδάκης
Μπουζούκι: Άκης Τσιτσικλής

Μικτή Χορωδία 60+ Δήμου Χαλανδρίου, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Ρίας Θεοδώρου, η οποία έχει και την καλλιτεχνική επιμέλεια του Χορωδιακού Φεστιβάλ. Τη χορωδία του Δήμου συνόδευσε στο πιάνο, ο κ. Χάρης Μπούτσικας.