Μια μοναδική συναυλία μικρών σολίστ του βιολιού στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου

Ο μουσικός κύκλος «Νέοι σολίστ στο Αετοπούλειο» που διοργανώνει για 2η χρονιά η Φιλαρμονική και η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Δήμου Χαλανδρίου, συνεχίζεται με μια μοναδική συναυλία μικρών σολίστ του βιολιού, στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, την Παρασκευή 14 Μαρτίου, στις 8.30 μ.μ.

Οι ταλαντούχες μαθήτριες βιολιού Αναστασία Κωνσταντινίδη (7 ετών), Ολυμπία Κωνσταντινίδη (5 ετών) και Άννυ Ντου (4 ετών) ετοιμάζονται να μαγέψουν το κοινό με το πρώτο τους από κοινού ρεσιτάλ.

Υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριάς τους, Έλλης Παπαγρηγορίου, οι τρεις μικρές βιολονίστριες, που έχουν ήδη κατακτήσει τις πρώτες τους διακρίσεις σε εθνικούς διαγωνισμούς, θα παρουσιάσουν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με αγαπημένα έργα από το μαθητικό ρεπερτόριο του βιολιού. Μεταξύ άλλων θα ακουστούν έργα των Vivaldi, Seitz, Dancla και Viotti.

Η συναυλία θα είναι μία μοναδική ευκαιρία να απολαύσει κάποιος την αγνή μουσική εκφραστικότητα και το ταλέντο αυτών των νεαρών καλλιτεχνών.

Στο πιάνο θα συνοδεύει η Σοφία Μοσχογιάννη.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε μουσικόφιλους όλων των ηλικιών και αποτελεί μια γιορτή της μουσικής και της τέχνης, όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να εμπνευστεί και να συγκινηθεί από την αγάπη και την αφοσίωση που οι μικρές καλλιτέχνιδες δείχνουν στη μουσική.

Θα προλογίσει η καθηγήτριά τους, βιολονίστα και παιδαγωγός, Έλλη Παπαγρηγορίου, ενώ οι μικρές σολίστ θα έχουν ετοιμάσει εκπλήξεις για το κοινό.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
sxoli goneon apo antikarkinki eteria_1

Σχολή Γονέων από τον Δήμο Χαλανδρίου και το Κέντρο Ημέρας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας

Η Κοινωνική Υπηρεσία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Χαλανδρίου και το Κέντρο Ημέρας ΠΕΝ της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας  συνδιοργανώνουν συναντήσεις

Περισσότερα
Μάρτιος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31