Title Image

Με ρεμπέτικο, jazz, έντεχνο και λαϊκό γλέντι κλείνει ο πρώτος κύκλος του Φεστιβάλ Ρεματιάς – Νύχτες Αλληλεγγύης 2024

Arxizei 2 Iouliou to Festival Rematias_8

Με ρεμπέτικο, jazz, έντεχνο και λαϊκό γλέντι κλείνει ο πρώτος κύκλος του Φεστιβάλ Ρεματιάς – Νύχτες Αλληλεγγύης 2024

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο πρώτος κύκλος του Φεστιβάλ Ρεματιάς – Νύχτες Αλληλεγγύης 2024 που συνεχίζει να γράφει τη δική της ιστορία στην πόλη μας.

Τη Δευτέρα 29/07, ελάτε να κάνουμε τη διαδρομή σε ένα Μουσικό Κινηματογραφικό Χρονικό για το Ρεμπέτικο, μέσα από την παράσταση από «Το Κορίτσι του Τεκέ» στο «Χάραμα της Καισαριανής», δοσμένη από την Κατερίνα Τσιρίδου, τον Σωτήρη Παπατραγιάννη, τον Γιάννη Τσιαντή και τους εξαιρετικούς μουσικούς που τους συνοδεύουν.

Την Τετάρτη 31/07 οι Storyville Ragtimers, έρχονται για να μας μυήσουν στον κόσμο του Luis Armstrong και της Jazz ενώ το Σάββατο 03/08 η Αναστασία Έδεν με τον Άρη Βλάχο και την σπουδαία μουσική συντροφιά τους, θα μας δώσουν «Του έρωτα όλα τα φίλτρα».

Τη Δευτέρα 05/08 οι Βασίλης Λέκκας και Νίκος Σπάθας μοιράζονται μαζί μας βιώματα και τραγούδια, από την κοινή πορεία του πρώτου, με τον αξεπέραστο Γιάννη Σπάθα.

Το μεγάλο φινάλε της πρώτης περιόδου γράφεται την Τετάρτη 07/08, με την Άννα Μπιλιλή και την μουσική της παρέα σε ένα γλέντι με χορό και τραγούδι και ήχους λαϊκούς, αλλά και παραδοσιακούς.

Η πλειονότητα των εκδηλώσεων είναι και φέτος με ελεύθερη είσοδο.

Οι θεατές, χρειάζεται μόνο να κάνουν δωρεάν ηλεκτρονική κράτηση μέσω του more.com ενώ το Φεστιβάλ με χαρά θα δεχτεί και φέτος τη συνεισφορά τους σε τρόφιμα, φάρμακα κι άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Χαλανδρίου.

 

Γίνε και συ κομμάτι της πολιτιστικής ιστορίας του Χαλανδρίου!

Η τέχνη μας στηρίζει! Στηρίζουμε την τέχνη και τους ανθρώπους της!