Title Image

Αφιερώματα σε Μπέλλου – Γαβαλά αλλά και live Encardia – Alejandro Diaz, στην τρίτη εβδομάδα του Φεστιβάλ Ρεματιάς – Νύχτες Αλληλεγγύης 2024

afieromata Festival Rematias_1

Αφιερώματα σε Μπέλλου – Γαβαλά αλλά και live Encardia – Alejandro Diaz, στην τρίτη εβδομάδα του Φεστιβάλ Ρεματιάς – Νύχτες Αλληλεγγύης 2024

Ελεύθερη είσοδος στις περισσότερες εκδηλώσεις

 

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα στον σύνδεσμο https://online.fliphtml5.com/twgbc/koih/.

 

Με ήχους παράδοσης αλλά και ροκ ενέργεια έκλεισε η δεύτερη εβδομάδα του Φεστιβάλ Ρεματιάς – Νύχτες Αλληλεγγύης 2024.

Ο Ross Daly, η Ναταλία Κωτσάνη κι ο Τάσος Κουφοδήμος με την εκλεκτή τους ορχήστρα έφεραν την Κρητική παράδοση στο Χαλάνδρι την Παρασκευή 12/7 ενώ ο Δημήτρης Μητσοτάκης με τους «112» χάρισαν στο κοινό μια αξέχαστη βραδιά, γεμάτη ροκ ρυθμούς, το Σάββατο 13/7.

Το Φεστιβάλ συνεχίζεται για τρίτη εβδομάδα με την αρχή να γίνεται τη Δευτέρα 15/07, με τους Encardia να γιορτάζουν τα 20 χρόνια παρουσίας τους σε μια συναυλία με την μουσική ομάδα της θεραπευτικής κοινότητας ΚΕΘΕΑ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ. Η συναυλία θα είναι η μοναδική της εβδομάδας με εισιτήριο (Προπώληση: 12 €, Ticketservices.gr Γενική Είσοδος: 14 €).

Την Τετάρτη 17/07 ο Αργύρης Παπαγεωργίου με τη Μαρίνα Μανωλάκου, μαζί με τα μέλη του συγκροτήματος «ΕΜΜΕΛΟΝ» πρόκειται να μας ταξιδέψουν στις μελωδίες των τραγουδιών του αξεπέραστου Πάνου Γαβαλά.

Μια βραδιά αφιερωμένη στο δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης, είναι η Παρασκευή 19/07 όπου ο Alejandro Diaz, με μια ξεχωριστή ομάδα μουσικών θα φέρουν πιο κοντά μας τους ήχους της Λατινικής Αμερικής.

Ιδανικό φινάλε για την τρίτη εβδομάδα το Σάββατο 20/07, με τη Χριστίνα Μαξούρη και τους μουσικούς που τη συνοδεύουν, να μας οδηγούν σε δρόμους λαϊκούς μέσα από τα τραγούδια της «Αρχόντισσας του ρεμπέτικου» Σωτηρίας Μπέλλου.

Η πλειονότητα των εκδηλώσεων είναι και φέτος με ελεύθερη είσοδο.

Οι θεατές, χρειάζεται μόνο να κάνουν δωρεάν ηλεκτρονική κράτηση μέσω του more.com ενώ το Φεστιβάλ με χαρά θα δεχτεί και φέτος τη συνεισφορά τους σε τρόφιμα, φάρμακα κι άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Χαλανδρίου.