Title Image

Δωρεάν συναυλίες στις γειτονιές για την Ημέρα της Μουσικής

Dorean synavlies sto Xalandri24_1

Δωρεάν συναυλίες στις γειτονιές για την Ημέρα της Μουσικής

Ο Δήμος Χαλανδρίου τιμά την Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής, την Παρασκευή 21 Ιουνίου με τρεις δωρεάν, ανοιχτές μουσικές εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία της πόλης, γιορτάζοντας παράλληλα τον ερχομό του καλοκαιριού αφού η γιορτή συμπίπτει με το θερινό ηλιοστάσιο και τη μεγαλύτερη μέρα του έτους.

Στις 8.00 το απόγευμα, οι νότες θα αρχίσουν να πλημμυρίζουν την πόλη, από τρία διαφορετικά σημεία.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλανδρίου θα βρεθεί στο Πάρκο Ολύμπου και Εδέσσης στην Τούφα, ταξιδεύοντας τους πολίτες σε διάφορα μουσικά μονοπάτια, με τις πάντα εντυπωσιακές και ευρηματικές ενορχηστρώσεις της.

Η partyband Vertigo ετοιμάζει ένα ξεχωριστό live street party στο εμπορικό κέντρο, στη συμβολή των πεζοδρόμων Χαϊμαντά και Πλάτωνος, με διαχρονικά και αγαπημένα ελληνικά και ξένα χορευτικά τραγούδια από πολλά και διαφορετικά είδη και μπόλικη ενέργεια.

Στην κεντρική πλατεία (συντριβάνι), μουσικοί από το Χαλάνδρι συμπράττουν σε μια rock/jazz συναυλία, με ξενόγλωσσο κυρίως ρεπερτόριο ενώ δεν θα λείπουν οι μουσικοί αυτοσχεδιασμοί. Στη σκηνή θα εμφανιστούν  οι Ghost Notes The Band, Ευρυδίκη Μπρομοίρα, Σόνια Ζορμπά, Mila Khafizova Jahnke, Βασίλης Κωνσταντινάκος, Ευάγγελος Σακλαράς, Ηλίας Φωτιάς, Κωνσταντίνος Χριστοδούλου, Γιώργος Κολόκας, Daniel Ray, Γιάννης Κούσης, Κωνσταντίνος Χατζηαθανασίου, Yann Ecorchard.