Title Image

THE PREPPY EXPERIENCE – Η άνετη γαστρονομική όαση της πόλης του Χαλανδρίου

The Preppy Experience_10

THE PREPPY EXPERIENCE – Η άνετη γαστρονομική όαση της πόλης του Χαλανδρίου

Μια νέα γαστρονομική άφιξη  προστέθηκε πρόσφατα στην εστίαση του  Χαλανδρίου φιλοδοξώντας να αλλάξει τα ως τώρα δεδομένα. Το The Preppy Experience αποτελεί ένα κατάστημα νέας γενιάς που μας συστήνει το Comfort Food με τον καλύτερο τρόπο.  Θυμίζοντας γαλλικό μπιστρό με την φινετσάτη και λιτή του διακόσμηση  λειτουργεί ως αρτοποιό, ζαχαροπλαστείο αλλά και εστιατόριο για πρωινό και brunch.

Ο σύγχρονος εξωτερικός χώρος της μπροστινής αυλής του all day καφέ  ενδείκνυται  για να απολαύσεις τον καφέ και το brunch σου ενώ το ινσταγκραμικό μπαλκόνι του πρώτου ορόφου αποτελεί την ιδανική επιλογή για κοκτέιλ και ρομαντικές αποδράσεις, για ένα γρήγορο  lunch brake η ακόμα και για να μεταφέρεις τo meeting σου σε ένα εστιατόριο της περιοχής σου κλείνοντας συμφωνίες και απολαμβάνοντας ταυτόχρονα καλό καθημερινό φαγητό.

Όπως αναφέρει η ιδιοκτήτρια κα Σάντυ Χαλεβελάκη  ο χώρος δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη θέλοντας να προσφέρει  ένα  σύντομο διάλειμμα ευεξίας, σε μια μικρή, άνετη όαση χαλάρωσης, με ποιοτικές γευστικές απολαύσεις που θα σε κάνουν να ξεχάσεις έστω και για λίγο τους έντονους ρυθμούς της απαιτητικής καθημερινότητας.

Στον κατάλογο της Conford Cuisine του The Preppy Experience θα βρείς φαγητό που  προπαρασκευάζετε με απλό και παραδοσιακό τρόπο, με τα ποιο αγνά και φρέσκα υλικά και είναι ικανό να ξυπνήσει τις ομορφότερες αναμνήσεις αλλά και να δημιουργήσει νέες. Στόχος του Σεφ του καταστήματος Χρήστου Μπιτσάκη  είναι ο πελάτης να απολαύσει στον υψηλής αισθητικής σύγχρονο χώρο, απλό αλλά ταυτοχρόνως ”ιδιαίτερο” φαγητό και όντως οι  ”πειραγμένες”  παραδοσιακές συνταγές του, σε παρασύρουν σε ένα διαφορετικό ταξίδι γευστικών εμπειριών.

Στο αρτοποιό και στο ζαχαροπλαστείο του ισογείου μπορείς να προμηθευτείς φρέσκο μυρωδάτο ψωμί,  γευστικά αρτοποιήματα, και υπέροχες γλυκές δημιουργίες. Αγαπημένα παραδοσιακά εκλερ και τρουφάκια, ευφάνταστες τούρτες και μοναδικά Τουρτοκέικ που ξεχωρίζουν όπως το  PISTACCHIO και της Πραλίνας σίγουρα θα εκπλήξουν ευχάριστα τους γευστικούς σου κάλυκες. Φυσικά  ο εκλεκτής ποικιλίας καφές του καταστήματος που παίρνεις και take away, θα γίνει η καθημερινή σου συνήθεια καθώς παρασκευάζεται με ειδική συνταγή μίξης από  εξειδικευμένο μπαρίστα και καταφέρνει να σε κερδίσει από την πρώτη στιγμή, ακόμα και αν ανήκεις στους ποιο απαιτητικούς λάτρεις του είδους. Τα  προϊόντα συσκευάζονται σε ιδιαίτερα καλαίσθητες συσκευασίες ιδανικές  για δώρο.

Στην εποχή που η απλοποίηση αποτελεί το κλειδί της ευζωίας  το Τhe Preppy Experience ήρθε να μας τη συστήσει.

 

FACEBOOK 

INSTAGRAM 

Πλ Δούρου 4

21 0689 3002