ΛΑ.ΣΥ. Χαλανδρίου: Αίτημα για έκτακτη σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου

Έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου ζητά η ΛΑ.ΣΥ. Χαλανδρίου, με αφορμή το σχεδιασμό, όπως υποστηρίζει, το Κέντρο Υγείας Χαλανδρίου να λειτουργήσει αποκλειστικά ως εμβολιαστικό κέντρο.

Συγκεκριμένα στο αίτημα της παράταξης αναφέρεται:

Πληροφορηθήκαμε από τα προεδρεία των Συλλόγων: Σύνδεσμος συνταξιούχων ΙΚΑ Χαλανδρίου Χολαργού Ψυχικού και Σύλλογος γυναικών Χαλανδρίου (μέλος ΟΓΕ) που επισκέφτηκαν την διευθύντρια του κέντρου Υγείας  Χαλανδρίου, πρώην ΙΚΑ (Φιλίππου Λίτσα) ότι οι δομές υγείας που εξυπηρετούν χιλιάδες εργαζόμενους στην πόλη μας θα πάψουν να λειτουργούν και από τις  5 Φεβρουαρίου θα μετατραπεί το Κέντρο Υγείας εξ ολοκλήρου σε εμβολιαστικό Κέντρο. Έτσι το μόνο που απομένει για τους ασφαλισμένους όλου του Χαλανδρίου είναι η δομή του ΕΟΠΠΥ Κάτω Χαλανδρίου, που διαθέτει μόνο 5 γιατρούς.

Η εξέλιξη αυτή είναι πολύ σοβαρή γι’ αυτό η Λαϊκή Συσπείρωση ζητάει την έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
sxolikos ekfovismos

“Σχολικός Εκφοβισμός: Προστατεύοντας τα παιδιά μας” – Εκδήλωση της δημοτικής παράταξης “Αγαπάμε το Χαλάνδρι”

Η δημοτική παράταξη “Αγαπάμε το Χαλάνδρι”, με επικεφαλής την κ. Κρίστη Αγαπητού, διοργανώνει την εκδήλωση: “Σχολικός Εκφοβισμός: Προστατεύοντας τα παιδιά

Περισσότερα
Φεβρουάριος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728