Συστάσεις για την αντιμετώπιση τροφιμογενών νοσημάτων μετά από πυρκαγιές

eody_logo2

Με αφορμή τις πυρκαγιές που πλήπουv πολλές περιοχές της Απικής, σας αποστέλλουμε συνημμένα τις παρακάτω οδηγίες για την πρόληψη και άμεση αντιμετώπιση τροφιμογενών νοσημάτων που μπορεί να εμφανιστούν,  ειδικά στην περίπτωση που χρειαστεί η φιλοξενία των πληγέντων σε χώρους με συνθήκες συγχρωτισμού (π.χ. κατασκηνώσεις), όπου τους παρέχονται έτοιμα γεύματα. Συγκεκριμένα πρόκειται  για:

(α) «Συστάσεις για την αποτελεσματική και άμεση αντιμετώπιση εμφάνισης  κρουσμάτων  γαστρεντερίτιδας»,

(α.2) «Φόρμα καταγραφής κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας»

(β) «Συστάσεις του ΕΟΔΥ για πρόληψη τροφιμογενών νοσημάτων σε περίπτωση συγχρωτισμού πυροπαθών σε χώρους φιλοξενίας »,

(γ) «Συστάσεις για  την κατανάλωση τροφίμων που διατηρούνται στο ψυγείο σε περίπτωση  διακοπής  ηλεκτρικού ρεύματος» και

(δ) τα Πέντε Κλειδιά για Ασφαλέστερα Τρόφιμα.

Κατεβάστε όλες μαζί τις οδηγίες ΕΔΩ.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
asfalh trofma Pasxa25_1

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

  

Περισσότερα
EFET1

Ανάκληση Προϊόντος “Σουβλάκι Κοτόπουλο με Πιπεριά”

  

Περισσότερα
osteoarthritida_2

Τρόποι αντιμετώπισης της ΟΣΤΕΟΑΡΘΡΙΤΙΔΑΣ

  

Περισσότερα
Απρίλιος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930