Διήμερη Γιορτή στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου, το Σαββατοκύριακο 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου για την οικονομική ενίσχυση του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Χαλανδρίου

Διήμερη Γιορτή στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου, το Σαββατοκύριακο 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου για την οικονομική ενίσχυση του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Χαλανδρίου
 
To πρώτο The Flea Market στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου είναι γεγονός. Στο πλαίσιο των δράσεων του Δήμου Χαλανδρίου για την ενίσχυση του Κοινωνικού Ιατρείου, το The Flea Market και ο Δήμος Χαλανδρίου σε συνεργασία με τη συλλογικότητα «Αλληλεγγύη για όλους» συνδιοργανώνουν το Σαββατοκύριακο 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ, μια διήμερη γιορτή δημιουργίας, μουσικής και αλληλεγγύης. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τους συμμετέχοντες σ’ αυτή την εναλλακτική γιορτή θα δοθούν στο κοινωνικό ιατρείο για τις ανάγκες λειτουργίας του.

Μια γιορτή που θα τα έχει όλα: 70 εκθέτες, 2 live bands, Dj set, ρούχα, κοσμήματα, home décor, ανδρικά και γυναικεία αξεσουάρ, πολυπολιτισμικό φαγητό αλλά και δραστηριότητες για τους μικρούς μας επισκέπτες.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
Karelleio_old_lady

Το πρόγραμμα δράσεων των ΚΑΠΗ για τον Απρίλιο 2025

Δείτε εδώ παρακάτω το πρόγραμμα: 

Περισσότερα
Απρίλιος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930