2o  Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5Χ5 – Το «πειρατικό κάλεσμα» επέστρεψε

Το «πειρατικό κάλεσμα» επέστρεψε με το 2ο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5Χ5 στο αθλητικό κέντρο «Μ. Παπαδάκης», με τη συμμετοχή παιδιών των γυμνασίων του Χαλανδρίου. Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του 1ου πρωταθλήματος που ενθουσίασε τα παιδιά, ο Δήμος και η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Χαλανδρίου στηρίζουν και τη 2η διοργάνωση.

Στο 2ο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα συμμετέχουν 12 ομάδες και συνολικά 150 παιδιά, κορίτσια και αγόρια, που θα έχουν τη δυνατότητα να αθληθούν, να αγωνιστούν και να διακριθούν για τις προσπάθειες τους.

Η αγωνιστική άνοιξε στις 30 Απριλίου 2023 και θα ολοκληρωθεί στις 4 Ιουνίου.

Ο Δήμος Χαλανδρίου προσφέρει το αθλητικό κέντρο «Μ. Παπαδάκης» για τις προπονήσεις των ομάδων, όπως και πλήρη αθλητικό εξοπλισμό ενώ η προσπάθεια των παιδιών καθοδηγείται και ενισχύεται από το επιστημονικό προσωπικό και τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής, της Διεύθυνσης Παιδείας & Αθλητισμού του Δήμου.

Με πολύ κέφι και μεράκι, τα παιδιά έχουν οργανώσει τις ομάδες τους, έχουν σχεδιάσει τα σήματά τους και τις αθλητικές τους στολές ενώ κανονίζουν τις φιλικές τους αναμετρήσεις, συντάσσουν το φάκελο συμμετοχής τους στη διοργάνωση, δημιουργούν εικαστικά και κοινοποιούν στα social media την προετοιμασία τους και τη διεξαγωγή των αγώνων.

Καλούς αγώνες λοιπόν!

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
kleio

Με μεγάλη συμμετοχή των εμπλεκόμενων φορέων πραγματοποιήθηκε άσκηση Πολιτικής Προστασίας για τη διαχείριση πλημμυρικών φαινομένων

Με μεγάλη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2025, η πρώτη στην πόλη άσκηση Πολιτικής Προστασίας

Περισσότερα
Μάρτιος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31