Title Image

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ–ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ–ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ






































 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

 ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ  
 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ  
 ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

 Χαλάνδρι, 08/03/2012

 ΤΜΗΜΑ: ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

 Αριθ. Πρωτ.: 4005

 Ταχ. Διεύθυνση: Αγ. Γεωργίου 30  
 Ταχ. Κώδικας: 152-34  Χαλάνδρι   
 Πληροφορίες: Θ. Γκόγκος  
 Ε. Ανδρουτσοπούλου  
 Τηλ.: 2132023866,869  
 Fax: 2132023872  
 E-mail: dieythinsi.prosopikou@www.chalandri.gr  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


1. Ο Δήμος Χαλανδρίου που εδρεύει στο Χαλάνδρι, προτίθεται να προβεί στην κάλυψη  σαράντα ένα (41) οργανικών θέσεων προσωπικού με μετάταξη υπαλλήλων από άλλους Ο.Τ.Α., Υπουργεία ή άλλες Δημόσιες Υπηρεσίες και ΝΠΔΔ. Για το λόγο αυτό καλεί τους ενδιαφερόμενους υπαλλήλους να υποβάλλουν σχετική αίτηση στο Τμήμα Προσωπικού του Δήμου Χαλανδρίου, Ταχ. Δ/νση Αγ. Γεωργίου 30, Τ.Κ 15234.
2. Οι μετατάξεις θα γίνουν σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 74 και 79 του Ν. 3584/2007  (ΦΕΚ 143 Α/28-06-2007) « Κύρωση του Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων », τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν. 3979/11 (ΦΕΚ 138/06-06-2011 τεύχος Α’), « Για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και λοιπές διατάξεις », σε συνδυασμό με το άρθρο 35 παρ. 5 του Ν. 4024/2011 (ΦΕΚ 226/27-10-2011 τεύχος Α’) «Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο- Βαθμολόγιο, εργασιακή εφεδρεία και άλλες διατάξεις εφαρμογής του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012-2015», χωρίς να υπάρχει κενή οργανική  θέση στην υπηρεσία, τον κλάδο ή το φορέα που μετατάσσεται ή μετατίθεται , με ταυτόχρονη μεταφορά της θέσης που κατέχει ο υπάλληλος και ύστερα από γνώμη του αρμόδιου Υπηρεσιακού Συμβουλίου, κατόπιν συνεκτίμησης  των τυπικών & ουσιαστικών προσόντων των υποψηφίων, της προϋπηρεσίας, της εμπειρίας καθώς και την εν γένει προσωπικότητας τους. Τα προσόντα μπορεί να διαπιστωθούν, κατά την κρίση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, και μετά από προσωπική παράσταση  και συζήτηση με κάθε ενδιαφερόμενο .
3. Οι  οργανικές θέσεις τις οποίες προτίθεται ο Δήμος να καλύψει με μετάταξη υπαλλήλων, σύμφωνα με την παρούσα ανακοίνωση, είναι οι κατωτέρω :

























 Α/Α


 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ/ΚΛΑΔΟΣ 


 ΘΕΣΕΙΣ


 1

 ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

 25


 2

 ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ (Δίπλωμα Γ’ Κατηγορίας ) 

 12


 3

 ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ (2 Σαρώθρου,  1 Γερανοφόρου)

 3


 4

 ΥΕ ΚΛΗΤΗΡΩΝ

 1


4. Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όλοι οι μόνιμοι υπάλληλοι ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού, Υπουργείων ή άλλων Δημοσίων Υπηρεσιών ή Ν.Π.Δ.Δ, οι οποίοι δεν έχουν οποιοδήποτε κώλυμα από άλλη γενική ή ειδική διάταξη (π.χ μετάταξη σε παραμεθόριο περιοχή με υποχρεωτική παραμονή κτλ.)
5. Οι ενδιαφερόμενοι  καλούνται να υποβάλλουν στο Τμήμα Προσωπικού του Δήμου Χαλανδρίου από 19/03/2012 μέχρι 18/05/2012 τα παρακάτω δικαιολογητικά :


1. Αίτηση υποψηφιότητας για μετάταξη (Υπόδειγμα της αίτησης επισυνάπτεται στην παρούσα)
2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα με υπεύθυνη δήλωση του αρθ. 8 του Ν. 1599/86 για την πιστότητα του περιεχομένου του.
3. Επικυρωμένα φωτοαντίγραφα των τίτλων σπουδών καθώς και των πρόσθετων προσόντων
4. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας
5. Πιστοποιητικό Υπηρεσιακών Μεταβολών από το οποίο να προκύπτουν:
Α. οι ημερομηνίες διορισμού –ανάληψης υπηρεσίας, κατηγορία, κλάδος ή ειδικότητα που υπηρετούν, τοποθετήσεις σε επιμέρους τμήματα της υπηρεσίας τους, εκθέσεις αξιολόγησης και αναρρωτικές άδειες της τελευταίας πενταετίας .
Β. ότι δεν έχει επιβληθεί πειθαρχική ποινή και δεν εκκρεμεί σε βάρος τους πειθαρχική δίωξη, καθώς και ότι ο υπάλληλος δεν έχει οποιοδήποτε  κώλυμα  μετάταξης από άλλη γενική ή ειδική διάταξη (πχ υποχρέωση παραμονής στην υπηρεσία για ορισμένο χρονικό διάστημα λόγω παραμεθορίου ή για άλλους λόγους )
6. Η αίτηση υποψηφιότητας κοινοποιείται ταυτόχρονα  και στην Υπηρεσία Διοικητικού στην οποία υπάγονται οι ενδιαφερόμενοι
7. Η κατάθεση των αιτήσεων μετά των απαιτούμενων δικαιολογητικών, θα γίνεται κατά τις εργάσιμες ημέρες  και ώρες και μπορεί να γίνει και ταχυδρομικώς επί αποδείξει, στην ανωτέρω αναγραφόμενη διεύθυνση (παρ. 1) εντός  της οριζόμενης προθεσμίας, με την ένδειξη «Αίτηση συμμετοχής στην υπ’ αριθ. 4005/8-3-2012 ανακοίνωση του Δήμου Χαλανδρίου». (Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται από την ημερομηνία της σφραγίδας του ταχυδρομείου επί του φακέλου, ο οποίος μετά την αποσφράγιση του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου)
8. Η υπηρεσία μας θα ενημερώσει τους ενδιαφερομένους υπαλλήλους για την αποδοχή ή μη των αιτήσεων τους, μετά το πέρας της διαδικασίας
9. Κάθε φορέας στον οποίο αποστέλλεται η παρούσα ανακοίνωση οφείλει να την κοινοποιήσει σε όλες τις υπηρεσίες, Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου που εποπτεύει .
10. Η παρούσα αποστέλλεται στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης προκειμένου να εισαχθεί στο δικτυακό τόπο του    http://www.gspa.gr/  και   θα εισαχθεί και στο δικτυακό τόπο του Δήμου Χαλανδρίου www.www.chalandri.gr
11 Η παρούσα ανακοίνωση αποτελεί πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και δεν είναι δεσμευτική για την υπηρεσία.
12. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα  Προσωπικού του Δήμου Χαλανδρίου στα τηλ 2132023866,2132023869. 


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


 


ΓΕΩΡΓΙΟΣ Σ. ΚΟΥΡΑΣΗΣ


Kατεβάστε την αίτηση…

















 σε μορφή .pdf ()

 

 σε μορφή .doc ()

     

 ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΑΞΗ

 

 ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΑΞΗ


ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ:


1. Υπουργείο  Εσωτερικών
2. Περιφέρεια Αττικής
3. Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης
4. Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
5. Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
6. Περιφέρεια Ηπείρου
7. Περιφέρειας Θεσσαλίας
8. Περιφέρεια Ιονίων Νήσων
9. Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
10. Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
11. Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
12. Περιφέρεια Πελοποννήσου
13. Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
14. Περιφέρεια Κρήτης
15. Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου
16. Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής
17. Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου –Δυτικής Μακεδονίας
18. Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας –Στερεάς Ελλάδας 
19. Αποκεντρωμένη Διοίκηση  Μακεδονίας –Θράκης
20. Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου –Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου
21. Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης
22. Όλοι οι Δήμοι της Ελλάδας