Title Image

Εκδήλωση στο Κέντρο Τεχνών

Εκδήλωση στο Κέντρο Τεχνών













           
 ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

 Χαλάνδρι, 9 Οκτωβρίου 2007

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ  

 Τηλ.Γραμματείας:210 6860730,210 6860740


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



       Μετά τον αφανισμό των εθνικών δρυμών και ανθρωπίνων ζωών, ζούμε σε ένα «νέο περιβάλλον» που υποχρέωση όλων μας είναι η διαρκής επαγρύπνηση για ένα καλύτερο περιβάλλον για ένα καλύτερο αύριο.
       Ο Δήμος Χαλανδρίου ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης της αυτοθυσίας τους, στο πρόσωπο όλων των πυροσβεστών που αγωνίστηκαν στα πύρινα μέτωπα και ιδιαίτερα στους αδικοχαμένους πυροσβέστες που έπεσαν  την ώρα του καθήκοντος, διοργανώνει συναυλία αγάπης και συμπαράστασης σε συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα και το Κέντρο Τεχνών και σε συνεργασία με την Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης και το Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο.
Η  συναυλία διοργανώνεται την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου ,στις 8.30 μμ ,στο Κέντρο Τεχνών  Γαρυττού 53 και συμμετέχουν αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες:
Γιάννης Βογιατζής, Νίκος Ακαρέπης, Γιάννης Λέφερης, ʼννα Βυτινάρου, Νάνση Παπακωνσταντίνου, Αγνή, Γιάννης Θωμόπουλος. Επίσης η Ορχήστρα Φιλαρμονικής του Δήμου Χαλανδρίου, υπό την Διεύθυνση και  Ενορχήστρωση του μαέστρου Γιώργου Καλαϊτζή .
Η τιμή εισιτηρίου είναι 15 € και τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση των οικογενειών πυροσβεστών θυμάτων –πυρκαγιών .
Στο φουαγιέ του θεάτρου θα πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφικού υλικού του Πυροσβεστικού Σώματος.


                                   
 Με  εκτίμηση           
                                                                               Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου    
                                                                               Γρηγόρης Επαμ. Ζαφειρόπουλος