Την Παρασκευή 01 Ιουνίου και ώρα 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο «Ν.Πέρκιζας» θα πραγματοποιηθεί η «Γιορτή Γυμναστικής 2018».
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους, σ’ ένα ανοιχτό μάθημα γυμναστικής με σκοπό να γνωρίσετε τα προγράμματα και τους γυμναστές μας. Ελάτε να γιορτάσουμε και να γυμναστούμε παρέα. Η γιορτή μας θα ξεκινήσει με την παρουσίαση των προγραμμάτων ρυθμικής, ενόργανης, ακροβατικής γυμναστικής, δημιουργικού χορού και αυτοσχεδιασμού από τις ομάδες των παιδιών και θα συνεχίσουμε με γυμναστική, παραδοσιακούς χορούς και γλέντι από τις ομάδες των ενηλίκων.

Δημοτική Βιβλιοθήκη Χαλανδρίου – Πρόγραμμα λειτουργίας για το Πάσχα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Σας ενημερώνουμε ότι η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χαλανδρίου από τη Δευτέρα 14 Απριλίου 2025 μέχρι την Παρασκευή 25