Title Image

Με Ross Daly, Δ. Μητσοτάκη, τζαζ και Πέρσι Σέλλεϋ, συνεχίζεται το Φεστιβάλ Ρεματιάς – Νύχτες Αλληλεγγύης 2024

Arxizei 2 Iouliou to Festival Rematias_8

Με Ross Daly, Δ. Μητσοτάκη, τζαζ και Πέρσι Σέλλεϋ, συνεχίζεται το Φεστιβάλ Ρεματιάς – Νύχτες Αλληλεγγύης 2024

Οι παραστάσεις της δεύτερης εβδομάδας

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα

Δυο μαγικές βραδιές χάρισε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλανδρίου, με τη Ρίτα Αντωνόπουλου και τον Κώστα Θωμαΐδη στο κοινό που βρέθηκε στο Θέατρο της Ρεματιάς στο μεγάλο αφιέρωμα για τον αξεπέραστο Θάνο Μικρούτσικο.

Το Φεστιβάλ Ρεματιάς – Νύχτες Αλληλεγγύης 2024, συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα με την αρχή να γίνεται σήμερα Δευτέρα 08/07 με τη Συναυλία Jazz, Swing Old Hollywood με επιρροές από τότε που οι μεγάλες μπάντες στα συγκεκριμένα είδη μουσικής κυριαρχούσαν με τους Λένα Σταμέλου και Ηλία Ζέρβα να ερμηνεύουν.

Τη σκυτάλη παίρνουν την Τετάρτη 10/07 «ΟΙ ΤΣΕΝΤΣΙ» του σημαντικού ποιητή του Βρετανικού ρομαντισμού Πέρσι Σέλλεϋ. Με τους Γιάννη Νταλιάνη, Ελίζα Σκολίδη, Ελένη Ζαραφίδου, Χρήστο Παπαδόπουλο, Δημήτρη Κολιό, Γιώργο Κορομπίλη και Πανάγο Ιωακείμ. Σε σκηνοθεσία της Μαριλίτας Λαμπροπούλου.

Την Πέμπτη 11/07 η Ένωση Αρκάδων Χαλανδρίου με αφορμή τα 50 χρόνια από την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο, με μια μουσικοχορευτική παράσταση  φέρνουν στο Χαλάνδρι το Νησί της Αφροδίτης.

Την Παρασκευή 12/07 η Ναταλία Κωτσάνη, ο Τάσος Κουφοδήμος ο Ross Daly και η εκλεκτή τους ορχήστρα μελοποιούν ένα από τα ομορφότερα ποιήματα της Κρητικής Λογοτεχνίας τον Απόκοπο του Μπεργαδή.

Η δεύτερη εβδομάδα κλείνει με τον Δημήτρη Μητσοτάκη το Σάββατο 13/07, με μια συναυλία γιορτή: «Από τους Ενδελέχεια Μέχρι Σήμερα». Μαζί του οι «112» μια σημαντική μουσική κολεκτίβα. Σε μια βραδιά ελληνικού ροκ και όχι μόνο…

Η συντριπτική πλειονότητα των εκδηλώσεων είναι και φέτος με ελεύθερη είσοδο.

Οι θεατές, χρειάζεται μόνο να κάνουν δωρεάν ηλεκτρονική κράτηση μέσω του more.com ενώ το Φεστιβάλ με χαρά θα δεχτεί και φέτος τη συνεισφορά τους σε τρόφιμα, φάρμακα κι άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Χαλανδρίου.